Skip to content

Talent Acquisition Manager

Utrecht, Utrecht€ 3.900 - € 4.500 per maand

Functieomschrijving

Krappe arbeidsmarkt? Lastige doelgroep? Bring it on! Uitdagingen en tegenslagen motiveren jou juist om je doelen te behalen. En óf wij lekkere doelen voor jou klaar hebben liggen… Fonky gaat groeien! Maar hoe snel, hoe veel en op welke manier, dat ga jij mede bepalen. Een hele mooie klus, want jij begrijpt dat een duurzame groeistrategie meer omhelst dan het vullen van zoveel mogelijk vacatures.


Wat ga je doen?

Je krijgt de kans onze recruitment organisatie onder de loep te nemen en klaar te stomen voor de toekomst. Dit doe je aan de hand van een door jou uitgewerkte groeistrategie en met hulp van recruiters op al onze vestigingen. Daarnaast scout jij talent, zowel intern als extern. It’s all about love… en daarom stopt jouw job niet bij het behalen van je KPI’s, maar pas als onze nieuwe collega’s ook écht goed op hun plek zitten en gelukkig zijn met wat ze doen. 

Je weet de juiste kanalen in te zetten en bent echt een specialist op het gebied van Talent Acquisition. Collega’s zullen met vragen over instroom en doorstroom dan ook bij jou aankloppen, aan jou de eer om je visie te delen en alle Fonkianen mee te nemen op recruitment reis.

Jij strijdt voor de ultieme Candidate Experience, wij bieden de ultieme studentenbaan. En die belofte willen we koste wat het kost waarmaken. Dus lukt het niet om een kandidaat te plaatsen binnen Fonky, dan proberen wij er middels ons ‘Werving & Selectie’ project voor te zorgen dat er alsnog een match komt! We plaatsen kandidaten zowel intern als extern en jij gaat mede bepalen hoe deze nieuwe tak zich in te toekomst gaat ontwikkelen.

Vereisten

Wie ben jij?

Het recruitment vak kent geen geheimen voor jou en vol passie ga je iedere dag weer op zoek naar manieren om potentiële kandidaten verliefd te laten worden op ons fijne bedrijf. Daarnaast:

 • Heb je flink wat jaren werkervaring in Talent Acquisition

 • Heb je daarbij je eigen visie op het vak ontwikkeld en deel je die graag

 • Vind jij altijd nieuwe manieren om je doelgroep te benaderen

 • Ben je besluitvaardig, initiatiefrijk en tevens kostenbewust

 • Ben je een netwerker pur sang, waar het over recruitment gaat daar ben jij

 • Haal jij net zoveel plezier uit conceptueel denken, als uit het begeleiden van onze Sales- en Regio Recruiters


Wat bieden wij?
Een fantastische werkplek op onze vestigingen in het hart van de grootste studentensteden! Waar iedere vestiging zo zijn eigen sfeer heeft en de gezamenlijke lunch een soort van verplicht is. Op ons hoofdkantoor hebben we bovendien een Fonky Gym in de achtertuin, waar je lessen kunt volgen van onze Personal Trainer. Verder ontvang je van ons:

 • Een bruto maandsalaris tussen €3.900,- en €4.500,- (op basis van ervaring en 40 uur)

 • 32 tot 40 uur aan de slag met de leukste collega's

 • Afwisseling in je werkplek: op het hoofdkantoor, de vestigingen en thuis

 • Een werk laptop en overige facilitaire benodigdheden

 • Een passende reiskostenvergoeding en een telefoonkostenvergoeding

 • De allerbeste borrels, feesten en zelfs vakanties met je collega’s!


Klaar om kennis te maken?

Reageer dan op deze vacature en we bellen je binnen 3 werkdagen op!

of

Heb je een vraag over deze vacature?

Neem contact op onze recruiters