Skip to content

Woonbewust - Commercieel Medewerker

Utrecht, Utrecht€ 2.750 - € 3.100

Functieomschrijving

Commercieel Medewerker
Woonbewust is een start-up op het gebied van groene daken en levert producten hiervoor door heel Nederland. Onze ambitie is groot: de meer dan 20 miljoen m2 aan daken in Nederland zoveel mogelijk vergroenen. Om dat voor elkaar te krijgen zijn we op zoek naar een Commercieel medewerker in ons team.

Ben jij ambitieus, commercieel gedreven, heb jij affiniteit met duurzaamheid en wil jij ons helpen om Nederland groener en mooier te maken? Dan is deze functie de kans om jezelf hierin te ontwikkelen met uitstekende voorwaarden.

Wat ga je doen?
Als Commercieel medewerker ben jij het gezicht voor nieuwe en potentiële klanten die een groendak via Woonbewust overwegen. Onze klanten bestaan uit huiseigenaren
(particulieren), VVE’s en bedrijven. Jij zorgt voor een goede opvolging van nieuwe aanvragen en opdrachten die binnenkomen via onze promotiecampagnes. Daarnaast help je mee om nieuwe campagnes en acties op te zetten om onze doelgroepen enthousiast te maken voor een groendak.

Haal jij de commerciële doelstellingen? Dan staat daar uiteraard een interessante bonus tegenover. Bovendien krijg je de mogelijkheid om het team van Woonbewust verder te laten groeien en door te ontwikkelen!

Naast je commerciële rol ga je ook regelmatig het dak op om inspecties te uit te voeren.
Deze ‘Dakchecks’ hebben we zelf ontwikkeld en vormen een belangrijk moment in de communicatie met de klant. Wij zorgen er uiteraard voor dat je hiervoor goed wordt getraind en opgeleid.

Over ons
Wij zijn Woonbewust. Een dochteronderneming van Fonky met een duurzame instelling die opgestart is in 2016. Een enthousiaste groep die zich iedere dag inzet voor één gezamen lijke missie: het groener en " natuur inclusiever" maken van Nederland. Deze missie realiseren wij onder andere door de natuur dichterbij de woon- en leef omgeving te brengen. Het vergroenen van de bebouwde omgeving heeft namelijk veel voordelen. Voor het klimaat, de bio diversiteit, de leefbaarheid én voor de gezondheid van mensen. Voor het aller grootste leven tot het aller kleinste leven dus.

Ons kantoor is gevestigd aan de Biltstraat 118 in Utrecht en we delen het pand met ons moederbedrijf Fonky. Dat betekent dat je onderdeel wordt van een gezellig, jong en fris team.

Kortom een mooie functie met veel uitdagingen en mooie kansen!

Vereisten


Wij bieden…

 • Een salaris tussen de € 2.750,- en € 3.100,- bruto per maand o.b.v. ervaring en een 40-urige werkweek

 • Periodieke bonussen

 • Reis- en telefoonkostenvergoeding

 • Een informele en gezellige werksfeer

 • Doorgroeimogelijkheden

 • Een mooie werkplek op een toplocatie, midden in de stad

 • Ontwikkelingsmogelijkheden en veel ruimte voor eigen initiatief

Jij…

 • Hebt HBO werk en denkniveau

 • Spreekt en schrijft uitstekend Nederlands

 • Bent een teamplayer

 • Bent ambitieus en commercieel gedreven

 • Bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends omtrent duurzaamheid

 • Hebt affiniteit met vergroening van Nederland

Klaar om kennis te maken?
Reageer dan op deze vacature en we bellen je binnen 3 werkdagen op!
Wil je meer weten over Woonbewust? Kijk op https://woonbewust.nl/of

Heb je een vraag over deze vacature?

Neem contact op onze recruiters